Wie zijn we

Vidato Interiors Retail

Vidato Interiors, uw bestemming voor klassiek, modern en elegant meubilair van topkwaliteit. Onze fabriek in Heumen is de geboorteplaats van het gerenommeerde Vidato-merk, waar wij een exclusieve collectie (hoek)banken (relax)fauteuils, stoelen en hockers vervaardigen. Elk stuk in onze collectie straalt een tijdloze charme uit, ideaal voor elk interieur.

Onze meubels zijn te bezichtigen in ruim 75 betere meubelspeciaalzaken in Nederland.

Elke stap van het proces wordt door Vidato Interiors in Heumen gemaakt door een professioneel team van ambachtslieden welke dagelijks met veel toewijding streeft naar het allerhoogste niveau.

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID

Bij Vidato Project ligt de focus op duurzaamheid en kwaliteit:

  • Wij kiezen voor de beste materialen voor elk project.
  • Onze processen zijn gericht op minimale milieu-impact.
  • Wij zijn uw vertrouwde partner voor alle projecten.
  • Onze producten zijn divers en volledig afgestemd op uw specifieke wensen.

ZITCOMFORT ALS
UITGANGSPUNT

“Uw comfort is onze prioriteit”

Vidato Interiors staat met haar zitmeubel collectie garant voor goed zitcomfort. Zo zijn bijna al onze zitmeubelen standaard instelbaar voor optimaal comfort en bieden we ook maatwerkopties welke gericht zijn op ultiem zitcomfort.

Vidato Interiors

ECHTE VAKMANSCHAP

Onze mensen combineren ervaring en vakmanschap met een enorme drang naar perfectie. Die eigenschappen ziet u terug in onze meubelen.

Eerlijk product
Fauteuils en banken met karakter. Die maken we. En we maken alles zelf: onze meubelfabriek beschikt over een eigen rompenmakerij, stikafdeling, stoffeerderij en assemblage.

Bekleding
Bij de modellen van Vidato kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan stoffen en leder. U kunt een keuze maken uit onze collectie of uit bekende merken als Keymer, Silvera en Kvadrat,

Maatwerk
U kunt standaard bij bijna al onze zitmeubelen zelf de zitdiepte instellen. Daarnaast zijn nog veel meer aanpassingen mogelijk. Denk aan zithoogte, rughoogte, breedte, afwerking of soms zelfs het model.

BEKIJK HIER ONZE
3D PRODUCTEN DEMO

“Configureer zelf de producten”

Vidato Interiors is volop in beweging om haar dienstverlening te verbeteren. Bekijk en configureer onze 3D producten en laat je verrassen.

Bekijk onze 3D demo
Vidato Interiors

Een greep uit onze collectie

MELD JE AAN EN BLIJF OP DE HOOGTE

VIDATO NEWSLETTER
Contact

Klaar om zelf een retailpartner te worden? Neem dan contact op.